Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
13. října 2024 v 13:38
13:13
Jaký máš ceny ty přestřelená
neřikej 2000/3000 nebo se počůrám smíchy
13. října 2024 v 13:38
11:09
Nadávat ženské, která zhubla a opravdu se snaží se změnit, do tlustých sviní, to jenom ukazuje tvoji ubohost. Podle mě jí jenom závidíš, že se rozhoupala a změnila svůj život k lepšímu a svoji spokojenosti. Ten úbytek váhy je viditelný a je to dost velký rozdíl od toho. jak vypadala a chovala se v Praze. Finsko ji opravdu svědčí.Kdyby nemela klienty a práci, těžko muže cestovat a platit si ubytování a náklady na život.
13. října 2024 v 13:34
08:11
Protože jich chci nakoupit víc? Vtipné že bezdomovec píše někomu že je zoufalý. Podívala ses někdy do zrcadla?
13. října 2024 v 13:13
11.07
Jestli pracuješ v zemi, kde jsou trojnásobné platy oproti ČR, tak bys musela mít za 0,5 hodiny cca 250 EUR, abys byla tam přestřelená, jako já tady. To pochybuji, že máš a srovnáváš nesrovnatelné.
13. října 2024 v 13:05
11.07
Tak to musíš být taky zoufalá že celý den čekáš na klienta a musíš poustet sprchu když už tj někdo dorazí.to bych se asi být tebou zamyslela jestli není čas jít dělat normální práci. Já rozhodně celý den nečekám a ceny mám vysoké.ale nedělám v Česku to bude asi tím.
13. října 2024 v 11:09
Lena
Nejvtipnější je, že si Lena myslí, že by se jí českej norník zastal a ocenil její úžasný přístup ala můžeš zůstat celý čas, co sis zaplatil.
Přitom četli jste, co o ní psali? Jak z ní norníci blijou? Norník není spravedlivý, Leno. Norníka si těmahle kecama nezískáš. Pro ně jsi tlustá svině a to se nezmění.
13. října 2024 v 11:07
Divadlo
Holky, řešíme blbosti! Měli bychom řešit fakt, že jsme přepálily ceny a nikdo k nám nechodí. Celý den sedíme na bytě a nudíme se. Když náhodou nějaký zoufalec přijde, tak před ním musíme namočit sprchu, aby to vypadalo, že chlapi chodí.
Jestli to takhle půjde dál, tak budeme muset začít prodávat ty byty, co máme za ty roky nasyslené.
13. října 2024 v 11:05
Lena ulhana zena kozy ma az pod kolena
koukam, ze Lena pridava dalsi a dalsi alterega
13. října 2024 v 11:02
10.31
Co ti máme závidět konkrétně?tvoji paranoiu, tvoji postavu, věk,anebo vypisování sama sobě?jsi duševní mrzak a vrať se na svůj blog a neitravuj.
13. října 2024 v 10:57
Divadlo
to je zase divadýlko
13. října 2024 v 10:45
10:25
Jak to, že toho o ní tolik víš? Působí to tak, že jsi posedlá její osobou ty a sleduješ každý její krok. Co ti udělala, že na ni neustále útočíš? Jsi její bývalý klient?
13. října 2024 v 10:31
Pro Lenu
Kašli na ně. Ja čtu tvůj blog a baví mě to, sleduji tvůj IG a bavíš mě. Mas svůj styl. Podle mě ti tady ty Doroty akorát závidí, protože se nemusíš pretvařovat a lhát všem okolo co děláš. Jak to tady pročítám, tak většina má úplně pomatený představy o vztahu muž a žena ve vztahu nebo manželství a jsou to akorát líné zlatokopky.
13. října 2024 v 10:26
10:23
Ráno měla storycko, že jí to zase "smazali". Tak buď zafungovala karma, nebo ji zase přeskočilo a smazala se sama. Pokolikáté už?
13. října 2024 v 10:25
10:05 Lena
Ty si jsi schopna psát celé konverzace, aby sis uměle podpořila svůj delulu svět... Nic nového. Jak tu bylo řečeno mockrát a I světa, jsi psychicky nemocný člověk a mě spíš děsí, že ti "fajn" klienti vůbec netuší, s jakým bláznem si to kříží cestu.
Tvoje minulost se stalkingem, obsesí konkrétními lidmi... Kdyby tohle chudáci věděli, určitě by si velmi rychle rozmysleli, jestli budou riskovat že se jednoho dne tvoje obsese zaměří třeba na někoho z nich. Pokud nebudeš léčená, tak jsi se svými poruchami absolutně nepředvídatelná.
13. října 2024 v 10:23
Lena
Vždyť tvrdila jak ji to v ČR jde i za ty její nesmyslne vysoký ceny, teď tvrdí, ze 4 roky drepela v Praze. Nevěřím ani slovo
13. října 2024 v 10:23
10.05
Bože Leno.ty jsi fakt rozdvojena osobnost.proc si pises a odpovidas sama sobě?fakt myslíš že většina z nás je tak blbá nepozná tvůj styl psani ?už se na to fakt vyser a zalez na Instagram a na ten tvuj blog a tam se vypisuj.diky hezký den.
13. října 2024 v 10:05
7:04
Tak miláčku, na tom není nic divnýho. Když má pravdu, tak má pravdu. Lena ví, že si to nepsala sama, tuhle reakci, takže to je podpora pro ni. Všechno co napsala a co jsem se tady dočetla, komentovala úplně trefně. Takže co napsala tak hrozného? Ona je spokojená, klienty má fajn, tak ji to asi vyhovuje a je spokojena. Její život.
13. října 2024 v 08:11
18:20
Když máš dva byty tak proč pořád zoufale zebras a šlapeš ty hvězdo?
13. října 2024 v 07:04
21:21
Fakt vtipný, jak v jeden moment přestane Lena odepisovat a začne se jí "někdo" zastávat.
13. října 2024 v 04:26
50:50
Chlap co chce jít 50 50 má nedostatek testosteronu tak nepotřebuje sex