Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
4. února 2024 v 19:18
19.06
Na svetacich čtu často, jak si stěžuje, ze neměla zuby, chyběly ji prsty, ale za 600 se rychle udělal do kundy a zdrhnul. A druhy den si jde zlepšit náladu na privat za 1500.
4. února 2024 v 19:15
19.06
Plus na privatu taky každá druhá nabízí sex bez, proto smrdí kunda. To je ze střídání partnerů bez gumy. Není to z jídla ani hygieny.
4. února 2024 v 19:15
Bara
Znám dost holek co se od svých stálých nechávají vystříkat za 500 na vic
4. února 2024 v 19:13
19.06
Za levnými chodí levný chlapi, takový, kterým je jedno, do čeho to strčí a jdou klidně s fetkou za 500 do auta, bez gumy. Takoví chodí na privaty. Za dražší nepůjde clovek, co chodí za fetkama. To je rozdíl.
4. února 2024 v 19:06
19:01
Prestante tady uz hazet spinu na holky, co jsou levnejsi nez Vy. Jako jestli myslite, ze levnejsi holka = smradlava a spindira, tak jste normalne prevleceny svetaci v sukni. Jako jestli si myslite, ze kdyz mate vyssi cenu, ze jste neco vic a je to zaruka zdravi, tak si zajdete rovnou pro prasky na hlavu
4. února 2024 v 19:01
Stárnutí
Jj privaty jsou špíny, levný, pokud podle nich soudíte všechny společnice, protože nic jiného neznáte ( ceny nad 1500) tak určitě nemůžete mít objektivní pohled na věc,
4. února 2024 v 18:56
18.45
To je snad o tom jak kdo je čistotný a pokud to nějaka holka neřeši, tak je to špina. ... a neni to tim, jestli je češka nebo ukrajinka a tim co jí ....debata opravdu na úrovni
4. února 2024 v 18:50
18:31
Ceskam na privatech smrdi po rybach opravdu hodne. Nemyslim, ze by to bylo vytizenim. Ceske mlade holky maji obecne slabsi imunitu a starnou daleko rychleji, nez jejich predchudkyne o 1-2 generace zpatky. Je to bohuzel farmaceutickym prumyslem, horsi cim dal vice umelejsi stravou. Kazda z tech holek je daleko mohutnejsi a ma drive nabeh na nadvahu. Je to proste dobou. Kdyz se podivate na holky z ruska nebo ukrajiny, vypadaji daleko lepe, vypadaji od prirody mladsi, protoze u nich neni tak umela strava, jsou fyzicky zdatnejsi a netrpi na tyhle choroby tolik. Ono to k nim taky dojde. Ale pokud je nejala holka dole slabsi, tak ji sex s kondomem nepomuze.
4. února 2024 v 18:50
18:30
Máš naprostou pravdu. Jela jsem 7-8 klientů denně 3 týdny v kuse a zestárla jsem o 10 let během půl roku. Byla jsem hloupá. Máš naprostou pravdu. S prací jsem sekla a snažím se zpátky zase rozkvést

4. února 2024 v 18:31
Stárnutí
A narozdíl od normálních přítelkyn nám nesmrdi kunda protože nesukame bez gumy s někým kdo se nechá kouřit bez od cizích kurev
4. února 2024 v 18:30
Stárnutí
To možná holky na privatech co jedou 10 klientů 5 dni v týdnu ;) ostatní pracuji kdy chtějí , klienty si vybírají, mají dovolenou kdykoli, spát můžou do oběda, atd
4. února 2024 v 18:13
17.30
Já jen v Praze, kde to už znám, nejlepší Garden towers nebo Harfa design rezidence 👍🏻 nebo jakákoli novostavba se zvonkama
4. února 2024 v 18:05
18.00
Znam hodne holek.co jezdi irsko.a delaji full servis. Za 20e navic🤣🤣🤣. Jsou to spiny.hruza. za 5 eur lizat prdel

4. února 2024 v 18:00
Starnutie
Mne je 40, vyzeram na 27. A este mladnem. Klienti nechapu, ze vyzeram mladsie kazdy rok. Recept? Nenecham sa zneuzivat. Za sex si uctujem a za kazde extra si uctujem tiez. Nenechaj sa zneuzivat a maj vysoke ceny. Co je to vysoka cena? 120/220 aspon. Nebudes mat 1000€ denne ale budes mlada. A zdrava. A nebudes potrebovat peniaze na botox a vyplne.Sex je o energii. Ked si zena seba nevazi, sulozi bez gumy, ma vztah bez zavazku a istoty, zivi chlapa a plati na polovicu naklady-starne. To same my ked zena robi viackrat v hodine. Len raz a za peniaze samozrejme. Moja sestra je mladdia vydata muz ma peniaze a ona vyzera o 10rokov starsie ako ja.
Ale to dievcatka nikdy nepochopia. Obzvlast devy z Ceska a Slovenska. Rohozky. Prenasate to na sever kde muzi maju peniaze a i vy i tak zvysujete servis za tie same peniaze alebo robite zadarmo fuj nadstandarty. Bozkavanie, oral bez... a este musite pit alkohol aby ste to psychicky vydrzali to semeno a sliny v ustach.
4. února 2024 v 17:49
Byt
Jo, nebo ne

4. února 2024 v 17:43
Byt
No a necháte si ty byty zaplatit od nějakého chlapa? Jo nebo ne?
4. února 2024 v 17:41
Ty jo
4. února 2024 v 17:30
Byty
Holky, jak hledáte byty na krátkodobý pronájem v ČR? Přes airbnb? Stal se vám někdy vyloženě průser, že vás vyrazili za to, že k vám chodí návštěvy? Co tak koukám, tak u většiny bych pro borce musela chodit dolů před barák, což nepřipadá v úvahu.

Nechci žádný privát, ale prostě apartmán bez recepce.
4. února 2024 v 17:23
To jo
Ty co píšeš, ze vy kurvy nepotřebujete, ale my vás jo, tak za nama nelez, tebe určitě nikdo postrádat nebude :)
4. února 2024 v 17:22
Španělsko
Holky, mate některá zkušenosti s práci v lokalitě kolem Marbelly? Kdysi jsem viděla inzerát, kde sháněli společnice a nikdy jsem na žádnou podobnou nabídku nenarazila.