Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
3. února 2024 v 14:25
14:18
Vzdyt to je v poradku. Delate to hlave pro sebe, pro sve zdravi, pro to, abyste se citili dobre a byly jste pro muze krasne. Nemusite se tim zivit. Muzete jit do normalni prace a byt krasne taky. Proc prodavat svoje telo a dusi. Nikdo vas do toho nenuti, abyste takhle pracovali
3. února 2024 v 14:22
14:10
Tak zkus holky z ukrajiny. Ty maji pristup uplne jiny. Jsou ferove a spolehlive a hlavne od prirody maji jine geny, takze jsou neuveritelne krasne. Kdyz se naucis trochu ukrajinsky nebo rusky, tak mas celkem vyhrano. Ony maji opravdu rady sex a davaji do toho opravdu velke nasazeni.
3. února 2024 v 14:21
Dmnk
Ty bys neměla zájem? :D kolik ti je ?
3. února 2024 v 14:18
13:49
Vy většina z těch fór jste nikdy neviděli cinku, zerete knedliky, těžko si umíte představit tu práci a disciplínu, aby tělo zůstalo štíhlé, pevné a pružné. Čím víc se snažím, tím víc si sebe vážím. A nebudu ten poklad prodávat každému za zmuchlanych par bankovek. Psychicky je to také náročné, ale pokud je za to adekvátní odměna, proč ne. Já třeba jsem “v práci” nonstop, bud přímo pracuju s klientem, nebo sportuju a dělám třeba ještě hezčí zadek, než mám ;D
3. února 2024 v 14:12
Fakt by mě zajímalo, za kolik byste vy prodali svoje otvory a tělo, o které 24/7 pecujete, drete ve fitku, nesmíte si dat k jídlu cokoli vás napadne ;D určitě ne za 1200 ;D ale po nás to chcete, protože žena je něčo min, než by, myslím v te vaši nornicke/svetacke mentalitě
3. února 2024 v 14:10
Dmnk
Ne neplánují si slečnu nějak nárokovat je mi docela jedno co dělá v soukromí.
Měl jsem přes rok takový “vztah” se studentkou, měla ode me byt v Praze (to jsem asi zapomněl zmínit ze by bylo ideální kdyby slečna byla z Prahy nebo neměla problém dojet.) byt úplně zdarma kde celou dobu bydlela jeden čas i s kamarádkou, to měla zdarma a za služby jsem platil, vždy jsme se domluvili. Bohužel tohle mi teď skončilo a zkouším štěstí, rad bych zase něco takového našel i když vím ze je to jako hledat jehlu v kupce sena
3. února 2024 v 14:08
Já si nestezuju, jen jsem psala, ať si to jdeš zkusit a kolik Kč by pro tebe byla dostatečná motivace ;)
3. února 2024 v 13:49
13:30
Tak si pak nestěžuj

3. února 2024 v 13:49
13.27
Tak nehledej tady, ale spis některé luxusní společnice, ty tady nenajdes, mají reklamu a svoje webovky;)
3. února 2024 v 13:47
13.30
Protože žádná jiná práce není tak dobře placená ?;)
3. února 2024 v 13:39
13:35
To ani nemusi byt tak. On spis ale chce kamaradku s vyhodami, ktere bude platit a bude mit klid. Ale to je spis na nejakou samozivitelku s normalni praci nez holku, co se tim zivy. Ta mu tohle neda.
3. února 2024 v 13:35
13:27
Tohle ale nenajdes na inzerat. To, ze je slecna na urovni podle inzeratu nebo toho, ze preferuje mensi mnozstvi klientu neznamena, ze si sednete. Ono se tohle moc nelisi beznym vztahem nebo kamaradstvim. Sednout si muzes i s holkou, se kterou bys to necekal. Zalezi na tom, jestli jste na stejne vlne a vetsinou to prave nepoznas po prvni schuzce. Ja chapu o co Ti jde. O to, abyste snadno domluvili a byla spolehliva. Ale tohle jedine budes mit s holkou prave z privatu, ktera by to s Tebou videla stejne. Bude Ti verit a budete se schazet mimo podnik. Jakmile ta holka jede na sebe, tak pocitej, ze je to jine, ma zastup klientu, musi platit najem. Tohle co chces je beh na dlouhou trat a strasne narocne nekoho takoveho najit
3. února 2024 v 13:35
Dmnk
To silne zavani narokovanim si slecny jen pro sebe stalkovanim a dalsimi slaboskymi hejty
Holky mejte se na pozoru
3. února 2024 v 13:30
13:25
Tak proc si nenajdes jinou lehci praci, kdyz je to pro Tebe tak narocny?
3. února 2024 v 13:27
Dmnk
Nejde o peníze, 3000 mi přijde dost málo na to co hledám, asi jsi mne špatně pochopila hledám holku která to má v hlavě srovnané a než aby se na privatu nutila k 10 chlapům si rada zajde s jedním, preferuji hlavně diskrétnost a pravidelné scházení
3. února 2024 v 13:25
12.56
Tak si to zkus, ano? Třeba s chlapem, ačkoli jsi hetero. Většinou je to pro nás stejne náročný. Jako pretvarorovat se a sexuálně předstírat, ze te přitahuje a vše co ti dela, se ti líbí :)
Když si holka za běžný den vydělá 30tis tak za noc dvakrát tolik, jinak nemám důvod, motivaci za stejne peníze, co mám za den s více klienty a v noci spím.
3. února 2024 v 13:19
13:16
A kolik jsi ochotný investovat do takové speciální slečny? 3000kc?
3. února 2024 v 13:16
Dmnk
Já tu nejsem na srazu ale hledám právě tu krásnou mladou slečnu, nemam rad holky z privatu které tam točí chlapy cely den
3. února 2024 v 13:06
Xxx
Co jsem tak viděla vaše profily, tak se nedivím, že jste tak zapšklé.Měly jste do sebe také víc investovat.Krásné mladé slečny tady shazujete.A samy se do zrcadla raději ani nepodíváte :)
3. února 2024 v 13:03
Xxx
Tady je sraz norníků a závystivých žen ? Zase tady útočíte na slečny co mají narozdíl od vás úroveň? Proč mě to nepřekvapuje