Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
25. ledna 2024 v 08:25
7.16
Přesně tak po 13 letech bych se válela v milionech a byla bud rentier nebo měla svůj byznys určitě bych nevypisovaĺa bych tady na fóru svoje fantazie. Takže buď je už stara a ošklivá že ji už nechtějí platit proto dělá veškerý servis aby něco vydělala anebo si tu leci ego tím jak by i to chtěla aby to bylo.obije je ale smutný.
25. ledna 2024 v 07:27
04:31
není to o závisti ale pokud, myslím

když je tak dobrá ať se pochlubí

25. ledna 2024 v 07:16
00.11
Holka změn dealera to co bereš ti fakt nedělá dobře. Co to meles za hovna?hlavně po 13 letech tyhle práce bych už měla miliony na účtě a vilu protože před 13 lety to slo úplně fantasticky. Mám známou co začínala 2009 a říkala že to bylo úplně jiný výdělek měsíčně nebyl problém udělat půl milionu a hlavně chlapy nebyly zhyckany a za 5 let s tím mohla smeknout protože měla vydělano.tak nevím co ty tady ještě děláš po 13 letech.a vypisujes tady svoje fantazie za které by se ani Božena Nemcova nemusela stydět.iplna pohadkarka.
25. ledna 2024 v 04:31
00:11
Tolik závisti na tomhle fóru. Se divím že sem ještě chodí normální lidi.
25. ledna 2024 v 00:11
00:07
nepij takhle večer a nelži si, buď k sobě upřímná

a pochlub se inzerátě
25. ledna 2024 v 00:08
16:50
Já chápu že tto tak nemá každá, ale ty vážně nejsi v pozici aby jsi mluvila za mne, jakožto cituji: "žádná tohle nedělá ráda". Zkuste si někdy projít reddit, otevře vám to oči.
Dnes mi končí menzes, takže zas za měsíc.
25. ledna 2024 v 00:07
16:50
Chille, za prvé dlouhé termíny jsouo normální věc, jen prostě píši fakta, jednou tvl tady píšete že musím vypadat tak a tak, a pak mě napadáte protože se mi nehnusí mí klienti. Možná kdyby jsi ty a ostatní nebyly takové pickme tak by jste si uměly vybrat takové kteří nejsou k zblití. Jak říkám, já takové naposledy měla jako teen nějak 16-17 let když jsem byla zamilovaná do přítele a nechala se jím manipulovat.
Pokud se vám muž a penis hnusí tak asi špatná volba práce. Však co máš mezi noohama ty? Ty snad nemočíš frndou? Ty nechodíš kadit? Se vzpamatuj, ne každý chlap je prase co si při sprše ani nestáhne předkožku aby si ji umyl mýdlem. A to jestli je někdo prase nevyselektuješ tím že nasadíš ceny a budeš dělat příplatky. však se podívejte na ty vaše reklamy. Nadržená kundička, nejlepší oprálek a podobné sračky

. Ale nejvíc top je když holčina má prezentaci pouliční holky ale všude píše že je high class a dělá jen čistý servis. Pak se usměje a má uhnilé a polámané zuby.
Já vám tady čas od času poradím, zasdílím nějaké své postřehy a tipy. Mi je putna jaké jsou mé příjmy vs vaše, jedna holčina je spokojená se 150ti měsíčně s tím že má nízké náklady jiná má 350 ale náklady taky jinde. Jak se říká, choose your hard. A mimochodem, o tom že nejste nejbystřejší žádná. Už vidím jak norník bude vedět co je bakteriální vaginoza a z čeeho máme kvasinky. Tak určitě

.
Jinak k tomu důchodu. PROČ BYCH MĚLA PŘESTAT PRACOVAT?! To mám jako zarůstat mechem nebo mít sex zadarmo? Jsi se zbláznila? Navíc ty jsi taky chytrá, když někdo pracuje 13 let celkem, tak to neznamená že hned ze startu vyděláváš topky. Realita je ttaková že první dva roky jsem živila socana "z lásky", ten mě vylkéčil a pak jsem se osamostatnila a zajistila si takové ty základy. Nějaké nemovitosti, auto, pohodlí. Ale já prostě NIKDY nebudu mít dostt a nevidím jediný důvod proč bych měla přestat účtovat za sex když mě to baví, chci ho a klienti mě uspokojují. Já chápu že tto tak nemá každá, a
24. ledna 2024 v 23:40
Příjmy
Já jsem už psala že lítám na 3 týdny a že některé týdny jsou super a některé mrtvé ale když mám na konci tour 500€ průměr už si radši nestěžuji protože jsem vychytala i fakt ubohý tour kdy jsem jela s almužnou domů.
24. ledna 2024 v 22:40
22:25
nebuď naivní, že ti tady někdo napíše své reálné měsíční příjmy

24. ledna 2024 v 22:25
Just curious
Kolik si vydělte měsíčne?
24. ledna 2024 v 19:29
Xxx
máš pravdu, být to tak top holka, dělat to 13 let + suggar dating, musela by mít prachu jak hrachu

a být vlastně už v důchodě, pravděpodobně normální holka, která se snaží sama sebe přesvědčit o tom jak je top

24. ledna 2024 v 17:39
Leden
Leden katastrofa... zacina to byt hodne depresivni. Holky kdyz jste do nejake zeme jezdily nekolik lez a mely super stalaky a vydelavaly hezke penize, super revicka a pak vam vydelky z niceho nic spadnou o 40% dolu... zkusily jste jinou zemi? Stalo se to nekomu? Ja to driv zkusila par zemi a byla to hruza. Jen tady ta moje zeme me vzdy zachranila a ted uz ani to ne. Nechapu to. Nekdo zkusenost? Mam zmenit zemi nebo pockat zda se to zlepsi??
24. ledna 2024 v 17:33
16.57
Ano je to reálné ale ne v čistém. Náklady tam jsou enormní jak ubytování tak reklama a jídlo.
24. ledna 2024 v 17:32
16.57
Jeď a uvidíš.každé to jde jinak a osobně nikdy jsem víc jak týden nikde nebyla nemám na ně nervy.
24. ledna 2024 v 16:57
13.12.
Vzdyt kdyz delas puhodiny za 2000 nok a mas 5kl za den ...tj..10tis nok.. x 10 dnu. Mas 100tis nok.... neni to relane???? Vzdyt 5kl musis mit. A to jsem psala jen kdyz budes delat jenom pulh. Nebo co, neda se tam v,delat ?????
24. ledna 2024 v 16:51
16.30
Vůbec si toho kokota nevsimejte.jen si tady honí ego jaké to je labuzo zuzlat ptáka bez gumy.
24. ledna 2024 v 16:50
Xxx
Mě překvapuje jak si někdo dokáže takhle omlouvat svoje chování a ještě vlastně říct, že je to naprosto v pořádku. Každý má vlastní svědomí ale ty sem chodíš těma svýma slohama přesvědčit hlavně sama sebe. Kdyby jsi byla tak TOP tak nebudeš mít rozhodně čas se zahazovat s námi chudinkami na anonymním fóru. Děvče které je přirozeně sebevědomé a úspěšné si svoje úspěchy nechá v 13. Komnatě a nebude tady křičet do světa,, jen já jsem nejlepší ''

24. ledna 2024 v 16:30
16.15
Jdi do prdele norniku

žádná z nás určitě z lásky a chuti kouří ptáky 10 kokotum denně. Já osobně ani za příplatek.vzit ten váš kousek prochcaneho smrduteho masa tak se pozvracim na místě takže vrat se na svetaky když vám Nornik zavřely.a neplod tady fantazie jak je to úžasný kouřit péro bez gumy.
24. ledna 2024 v 16:21
15:36
Mě baví jak jednou tu o mně píšete že musím být modelka když mám dlouhé termíny 7dní + a teď najednou tvrdíte že musím být muž. Já si umím říct co má muž dělat abych měla z toho sexu radost i já, je to o tom znát své tělo a umět si říct co chceš. Nevím proč by se mi měl příčit orální sex, normálně se k tomu tady prostě nevyjadřuji, stejně jako věřím že spousta dalších, protože se tu hned spustí lynč, ale reálně co mi je po tom co si kdo myslí nebo ne. Já jen říkám svou zkušenost. Boha zato vzpoomínám na teen léta kdy jsem nepracovala a měla partnery kteří jako prasata ani nechtěli do sprchy před sexem, měli větší bush než penis ale (takže smrad) ale nutili mě do orálu. Pak přišla práce, klienti oholetí, vymydlení, hotoví z toho jaká jsem. Oproti nějakého mladého blbečka který si myslí že mu musím udělat služku pro všechno. Já nemám žádnou zášť ke svým klintům, prostě ty kteří se projeví jako idioti odmítnu a ti kteří mi přijdou jsoou fajn. Není to žádná věda, co si vybereš too zažiješ.
24. ledna 2024 v 16:15
18:05 oorál bez
Nope, normálně jsem vaše "kolegyně". Ale prostě mám sex ráda sorry jako

. Pokavaď mě frajer líže, líbá mě se tak kouřit jemu bez mi fakt nepřijde nic extra. Já nikomu nenutím ať dělá servis jako já, váš business je váš business. Zas nejsem idiot abych si nespočítala kolik by můj klient platil za tenhle servis jinde a ještě si nadsadit třeba 30% extra aby ke mně nešel jen kvůli výhodnějšímu servisu. Ale prostě a jednoduše vědět jakou máš jednotnou cenu a tím pádem vědět kolik přesně daný vydělám mi dává větší smysl než začínam ta třech tisících a pak doufat v příplatky.