Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
19. ledna 2024 v 16:01
Finsko
Severský země jsou teď slabý. Jsem v Dánsku a jestli si za ten týden dovezu 15 tisíc ? Nevyplatí se.
19. ledna 2024 v 15:42
Leden,unor
Byt tebou počkám do března.ja uz to viděla vloni že to bylo špatný a letos to je prý ještě horší.
19. ledna 2024 v 15:31
Finsko
Holky jak to jde ted ve Finsku? Kamaradka tam jezdi, pry leden,unor se to nevyplati. Tak nevim jestli koupit letenku, nebo pockat na brezen.
19. ledna 2024 v 13:47
Pro ...
Mindset
19. ledna 2024 v 13:46
Pro ...
A ještě abych to teda uvedla na pravou míru, dle mýho nejde až tak o vzhled dotyčného, ale o to, jak je srovnaný se svou mužskou rolí, jaký má minset, jaká traumata si na sebe za život nabalil a samozřejmě jak byl vychován. Průměráky nazývám spíše duševní chudáky, než vizuální...
19. ledna 2024 v 13:35
Norsko
Norsko nemá k drahým potravinám a nákladům vůbec smysl. V Česku dokážu za den vydělat víc.
19. ledna 2024 v 13:08
Pro ...
Hele, stává se mi to skoro pořád. Mám krásný, úspěšný, inteligentní klienty ve věkovém rozmezí 30-55, kteří jsou nadšeni z toho jak vypadám a v jaké kvalitě jim poskytuji službu a dávají mi tu validaci až v extrémní míře už od příchodu, jak chováním, tak třeba nějakými tips na závěr. Pak přijde průměrnej buran, kterej je zvyklej "vlézt" na cokoliv a nic. Pro ty není nic dobré. Jsou schopní jít za špínou z amatérů a pak za krásnou čistotnou holkou a stejně si něco najdou. Moc velká prsa, moc malá prsa, moc zpevněná postava, málo zpevněná postava, moc umělá, moc přírodní- a tak bych mohla pokračovat donekonečna. Jsou to ty typy lidí, co jim přistavíš novou M3 a oni se na to podívají a řeknou hmm, ujde. Nic si z toho nedělej, to že nevidí tvou hodnotu je jejich problém, páč ji neumí rozpoznat, ne tvůj! Jen se ti snaží srazit ego, abys byla submisivní neasertivní holka, co o sobě pochybuje. Protože na ty, co si věří, nemají, ani když si zaplatí. Kdysi mě to taky sralo, páč s těmito lidmi bývají všeobecně problémy i jiného rázu, ale pak jsem si uvědomila, že v soukromém životě to mám stejně. Pro průměráky jsem nikdy nebyla dobrá, protože neměli kapacity na to, poznat, v čem dobrá jsem a srala jsem je tím, že mám něco, co oni ne...
19. ledna 2024 v 12:47
12.39
Úplně s tebou souhlasím. Dělá to každá špína která v Praze dělala na privatu za 500Kc tak ji 500 NOK připadá jak majlant.a my co máme vyšší ceny se mame jít past.protoze 90% chlapů když může zasunout co nejlevněji toho využije.
19. ledna 2024 v 12:39
12.02
To je právě to co tu holky píšou že za 500NOK dělají Česky quicky tak senediv. A hlavně 2500 NOK bych se nenamáhala do Norska.boze i na Slovensku ti dají 200 eur

coz je 2500 NOK. Jste normální v Norsku????tam je cena od 3000 NOK minimálně s basic servisem ale bohužel díky takovým smuckam co nejsou dobre ani dělat hajzlbabu to tam šlo do hajzlu.ja tam byla naposledy před 2 lety a měla jsem hodinu 3.500 NOK a nestihala jsem.a teď hrůza.
19. ledna 2024 v 12:02
Sazba Norsko
Jaké máte ceny v Norsku na hodinu? Mě třeba 2500 NOK přijde málo, ale x chlapů mi psalo, že chodí i holky levněji, že jsem drahá..
19. ledna 2024 v 11:45
...
Holky stalo se vám někdy, že vám průměrnej až nehezkej chlap řekl, že nejste dost hezká a přitom krásní chlapi vám skládali jeden kompliment za druhým? Nějak se to snažím pochopit
19. ledna 2024 v 10:20
Norsko
Smazala se mi první část - kamaradka si přivezla z Norska kapavku od jednoho co pracuje na ropné plošině a to jen protože se nechala ukecat na oral bez!!!! Za příplatek !!
19. ledna 2024 v 10:19
Norsko
Vtip je v tom ze to přivezla příteli z “navstevy příbuzných”

nemůžete chlapum věřit co chodí za kurvama, další den jsou s jinou která jich měla taky 200 a další den další staci jedina spindira, a chlapi jsou především prenaseci !!!! Nenechte se ukecat ani za příplatek. Oral jedine s!! S chlapama co chodí za kurvama a chtějí bez neverte jim zkouší to na každou a chodí i za smuckama na quick
19. ledna 2024 v 09:51
9.44
Nevím jak tebe ale me nikdy na letišti v Oslu nebo v Bergenu nekontrolovali. Ani při příletu a už vůbec ne pri odletu.

já teda jezdím vždy týden max.10dni a peníze měním.az doma.
19. ledna 2024 v 09:44
Norsko
A na jak dlouho jezdite do norska? Kdyz se nedaji koruny poslat ..a na letisti vim ze to hlidaj, kolik penez mate se sebou.
19. ledna 2024 v 09:42
Norsko finsko svedsko dansko
Presne...blbky ktere neumi vydelavat, delaj quicky a owo a cim v cene.. ubohy.
19. ledna 2024 v 09:28
9.10
No však to tady holky píšou že za 500NOK dělají Česky quicky a teď k tomu přidaly sex bez?no potes koště to už to normální holky můžou zabalit když tohle budou ty špíny dělat v každé zemí.je to jak píšou dělá to každá smucka které se nechce dělat a podle toho to tak vypada.
19. ledna 2024 v 09:10
Norsko
Za mnou byl v Norsku dlouhodobý klient, který se chlubil ze za 500 nok - rozuměj 1000 CZK, mu holka udělala na masáži oral bez a když si připlatil, tak sex bez. A že musel pro postinor ale stalo to za to. A to já dělám jen ero masaze v salonu. Ti blbeckove platili za honitbu co, cim vy riskujete svoje zdraví.
19. ledna 2024 v 09:03
Norsko
To je pravda že české holky zničily většinu zemí.ani ty Rumunky nebo Ukrajinky nedělají quicky a OWO,CIM a podobné nechutnosti.a když tak si to vždycky nechají dobře zaplatit. A ne blbky z Česka co to mají v ceně.problem je ze tenhle bysnys dělají holky co se hodí tak mozna do supermarketu a ne sem.
19. ledna 2024 v 08:23
Norsko
A jak je chceš prosím tě vyhnat?blbky zničily už Finsko,Švédsko, Irsko a teď se zamerily na Norsko kde mají nejvyšší úroveň zivota a můžou platit.ale díky kravam z Česka platí 500 NOK.a ostatním holkám co mají normální ceny řeknou ze jsou drahé. A dokud se tam bude nabízet quick bude to prdeli.i v tom blbým Holandsku je quick za 80eur bože.