Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
8. listopadu 2023 v 17:51
17.08
A kde jsi?já byla v Odense a taky 2klienti denně víkend 3 a to nemám předražené ceny myslím.ale teď jak šla jejich koruna dolů tak jsem zvedla.v Norsku zatím ok pořád je to top země.
8. listopadu 2023 v 17:49
Norsko
Když budeš hledat ubytování v Bergenu tak onlast Bergenhus to je nejvíce in ctvrt a klienti ji znají.kdyz js tam měla apik tak jsem jela celý den.
8. listopadu 2023 v 17:08
Dansko, Norsko
Ja jsem ted taky v Dansku a mam tak 2, max. 3 klienty denne. Predtim jsem byla v Norsku a bylo to to same. Jako za dob, kdy byly jeste ok kurzy by se to dalo, ale ted tady doslova delam za par tisic. Uz od rijna je to ve Skandinavii o nicem, zacala zima a asi se jim nechce
8. listopadu 2023 v 15:32
Singapur
Nebyla jste teď některá?jestli to tam jde ok.kdyz je to legální jen pro místní.
8. listopadu 2023 v 15:03
Dubaj
Taky mě to tam dříve lákalo ale po tom co mě pár holek řeklo že hrozí vězení a deportace tak mě to přešlo. Já mám hrozný strach z policie atd.

8. listopadu 2023 v 14:47
Dubaj
Asi bych se tam sama na sebe bala. Dubaj nejlépe s agenturou nebo s někým kdo tam už zná. Protože bez recenzí nemáš šanci.Pokud teda nechceš sedět bez reklamy na hotelu Palm beach a lovit klienty na baru.Ha byla v Dubaji na dovolené a pár slecen ze kterým to přímo křičeli jsem na baru viděla.nehlede na to že policie to fakt hlídá.
8. listopadu 2023 v 14:12
10:30
A to jsi byla v jakém městě? Já byla Geneva Girls v Ženevě a hrůza. Pasačka tam kurví ceny. Slibovala 300 franků na hodinu. Já přijela na místo a ceny byly 200 hodina a 100 půl a z toho si ještě brala!!! A těch studií v Ženevě má 8 a staví další. Nechápu že to Švýcaři dopustí aby se tam nějaká maďarka takhle roztahovala a ještě tak kazila ceny když Ženeva je bohatý město a každá normální holka tam má 300-400 na hodinu.
8. listopadu 2023 v 13:49
13.15
Vybírat větší města jako Bergen,Stavanger atd.a jak píšou holky apartmany se self check a číst recenze. Já za 3 roky neměla nejmenší problém.
8. listopadu 2023 v 13:40
13.15
Vybírat si apartmany kolem centra kde ti není napadne tolik návštěv a nedělat po 22.00 hod.jinak vše ok
8. listopadu 2023 v 13:39
Norsko
Musíš hodně číst recenze aby majitel nebydlel poblíž. Nejlepší je když klíč je ve schránce. A lepší když je to velký barák. Ale já nikdy problém neměla.
8. listopadu 2023 v 13:16
Dubaj
, australie? Znate nejakou ag?
8. listopadu 2023 v 13:15
Norsko
A co ubytovani? Nejsou tam problemy ?
8. listopadu 2023 v 12:01
Martina Laura Nekolova
Baby ,neviem ci si spominate na Martinu Lauru Nekolovu-Horakovu,ale ja idem na policiu ju udat.Bola som s nou na tour asi 3 krat.Prvy krat ma neokradla,ale druhy krat mi zacali z penazenky miznut peniaze.Tretikrat mi spreneverila peniaze tak,ze ma oklamala,ze zaplatila za apik o 1 mesiac neskor.Koli nej som bola okradnuta o 600€.Doteraz mi peniaze nevratila!Je to taka ryšava dlhovlasa starena s vraskavou tvarou a hnilymi zubami.Stihlej postavy ,vysoka asi 175 cm.Velmi neprijemna,zatrpknuta stara dievka.Davajte si na nu pozor,laka dievcata na tour a potom Ich okradne.
8. listopadu 2023 v 10:30
Norsko
Znam holku co jezdi na 7dnu a vydelava. 7dnu doma. Ja byla na 4 dny Svajc 80tis pro mne 80tis si vzala pasacka
8. listopadu 2023 v 07:05
18.10
Hele osobně si myslím že 5 dní je málo.dost dlouho trvá než ti schválí reklamu a hlavně telefonní číslo tím zabijes den.takze osobně minimálně 7-8 dní určitě. V Norsku jde práce poras a teď v zimě nejvic před vánoci. Taky se tam chystám.
8. listopadu 2023 v 07:01
Ubytování
Myslím ze jo, taky se.chystám po novém roce zkusit Airbnb po ČR tak uvidím :))
8. listopadu 2023 v 03:08
Norsko
Musíš jet minimálně týden-10dni aby se ti to fakt vyplatilo. Já jezdím vždy 4-5dni jedno město a dalších 5 druhé město.pokud jsi byla v Nice nebo Monaku v létě tak podobný náklady jsou v Norsku.hlavne se ale den vyšší ceny koruna šla hodně dolů.Norsko je top celoročně hlavně v zimě a na jaře.leto bývá slabší kvůli dovoleným
8. listopadu 2023 v 02:06
Ubytování
Holky jezdí v Česku i přes airbnb? Ty pracovní byty to je hrůza díky
8. listopadu 2023 v 01:00
Reklama
Holky jaká je hlavní reklama na ČR kromě anonce díky
7. listopadu 2023 v 21:08
Abhishek1122
Comfort drive is a leading car rental service provider in Coimbatore. Established in the year 2015, today the company has excelled in this industry by offering top-notch services living up to the quality and standards promised. We are incorporated with more than 50+ premium cars and have established a network of 15+ rental stations in Coimbatore, Chennai, Madurai, Tirupur, Trichy
Website
https://www.selfdrivecarrent.in/self-drive-cars-co imbatore/