Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
15. září 2023 v 00:15
Foceni
Holky a v čem a jak upravit nedostatky na postavě? Ve photoshopu neumím.
14. září 2023 v 19:10
Zlodejky
Také se mi stalo, před několika lety, prý kámoška otěhotněla a hledá někoho k sobě, bylo to do země o které jsem nic nevěděla, tak jsem byla ráda že můžu letět s někým v pohodě a kdo to tam zná, udělal a jsem si kvůli tomu i nové fotky, by sme denně v kontaktu a prý ať pošlu tu svou půlku peněz na ubytko, ať se to může rezervovat, no pochopitelně po odeslání platby me blokla.. A už jsem o ní neslyšela. Od té doby si dávám pozor a lítám sama, tenkrát to nebylo moc peněz o kolik me okradla, ale byla jsem v tíživé situaci zrovna, takže to sakra zabolelo a musela jsem si pak vydělat v česku na privátu abych mohla vyjet, no nechci na to ani moc vzpomínat. .. Dávejte si prostě bacha.
14. září 2023 v 19:05
bacha okradacka
A vy co tu dáváte na sebe kontakt…good luck , aspoň nevylizejte z apartmanu bez peněz a pasu zbytek jsou zbytečnosti
14. září 2023 v 19:03
bacha okradacka
Ano muže to byt ona už tu jednou psala s historkou o těhotné kolegyni .Bohužel jsem ji na tuhle stránku přivedla já , to jsem ještě nevěděla s kým letim.Takže dávejte si bacha .Ja předposlední den odletu z tour prijela do vyprazdneneho apartmanu ! A nebyly jsme v Evropě !
14. září 2023 v 17:00
Australie
14. září 2023 v 15:57
Norsko
Je lepsi za poprve zkusit velke mesta, nebo male? Budu new.
14. září 2023 v 15:55
15.20
Ty ji znas????
14. září 2023 v 15:22
Bacha okradacka
A pisu ze okradacka, protoze je to vzdy ta stejna historka .Kamaradka skoncila , otehotnela … na to vzdy bacza na tyhle fraze .Uz mam tajy za sebou tuhle zkusenost !!! Neverte nikomu a uz vubec ne zensm v tomto oboru .Jen sobe
14. září 2023 v 15:20
Bacha okradacka
Tak s tou nikam nejezdete.Holky vzdy kdyz jsem s nejakou letela - ted uz litam vzdy jen sama .Tak me bud okradla a nebo delala naschvaly pred klienty.Nebudte blbe.Kazda vydela a vsude a i sama .Australie je bezpecna nemusite tam litat s nikym odsud.Se podivejte jak spolu ty holky zde mluvi.Tady fakt kamosku nenajdete
14. září 2023 v 13:39
Austrálie, Monsko
14. září 2023 v 08:42
Austrálie
Ještě jsem zapomněla dodat že baba musí umět anglicky protože si budeš sama dělat telefon jako já svůj
14. září 2023 v 08:41
Austrálie
Ahoj holky je tu nějaká baba co by se mnou letěla do Austrálie lítám tam pravidelně už několik let veškeré info a všechno bych vysvětlila osobně vůbec né přes telefon! Lítala jsem s kamarádkou ,ale ta bohužel už odešla z branže a vede normální život. A sama jet nechci jsem na soukromých apartmánech přejíždím po 5 dnech cca reklamy telefony ubytování všechno si dělám sama a ubytování mám zaplacený , už předem protože vím na které apartmány mám jit . Já jsem Tmavovlasá opálená velký přírodní prsa potetovaná . Holky ve stylu umělá barbie uměle kozy to tam vůbec nejede! Hledám holku která je na pohodu a nefetuje. preferuju osobní schůzku a uvidíme jak si sednem jezdím na 3 týdny až měsíc.. A klidně mi může napsat i baculka s velkýma prsama ty tam jedou docela hodně dobře základ je angličtina . Ceny jsou tam vysoké záleží na fotkách určitě poradím nech tu na sebe email nebo WhatsApp budu se těšit…
14. září 2023 v 08:03
Ženská moc
14. září 2023 v 07:53
ecohomes
Are you seeking sustainable solutions to shield your abode from dangerous and damaging hurricanes? eampact has the answers. We not only provide information and resources to construct hurricane-proof houses but also offer guidance on how to make homes more durable and resistant in case of a storm. With our help, you can rest assured your home will be able to withstand extreme weather conditions with ease. Start learning how to build a hurricane-proof house today at eampact—protecting your home with safe, sustainable solutions.
https://www.eampact.com/blog/getRiskBlog/Hurricane
14. září 2023 v 07:40
karan52
Smart Learning Destination is the Largest Education e-commerce portal in India, dedicated to help students in identifying the best coaching material and online virtual classes across India for CA/CS/CMA student. We Provide video lectures in pen drive & physical study material The Best of packages from the best of institutes at best of prices guaranteed on! Objective of SLD is to make studies hurdle free with a paradigm shift from the echelons of age-old classrooms to reaching out to students at their doorsteps.
website :
https://www.smartlearningdestination.com/faculty/c a-shubham-keswani/
14. září 2023 v 00:47
repelis
13. září 2023 v 21:18
Monako 8.září
Já bych klíďo jela do Monaka nahanet klienty v casinu

Klidne i Marbella nebo Mykonos.
13. září 2023 v 14:21
Emodels
13. září 2023 v 14:14
Fotky
Přesně tak raději dobrý stativ a pohrát si sama. K čemu šílený retuše, když realita - viz. fotky od Rašnera, který nezeštíhluje, ale spíš vykošťuje a výsledek bije do očí...
Takže za mě profi fotky ne...
13. září 2023 v 13:35
Fotky
Souhlasím... ted jsem se nechala nafotit od profesionála a ty fotky byly k uplne stejne kvalite jako moje selficka :D ... jo je to asi fajn, ze to to upravi a nemusis se s tim srat.. treba vyretusuje nekde mensi zahyb nebo spicek, ale kdyz ti nevadi si sama editovat fotky tak uz je to dnes zbytecny