Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. září 2023 v 19:32
19:07
My jsme zamindrákovaný, protože neděláme klientům v soukromém životě charitu? A šlápota, co nahání klienta, aby s ním mrdala zadara je za hvězdu, jo? Svět se v prdel obrací
20. září 2023 v 19:07
zvrtlo se to tady
Tady je ale hodně zamindrákovaných žen. Podle toho co slečna psala se mají rádi, jsou spolu dlouho takže kdyby to byl hajzlík co jí využívá už by to poznala. Násilník tím tuplem, přetvářka lidem dlouho nevydrží.

Taky jsem to zkoušela ale nevyšlo to, bylo to ale fajn léto pár let zpět. Škoda, já mít chlapa co to toleruje a má mě rád, je hodný, nepustila bych ho. A nadávejte mi jak chcete

Když jsem začínala v jednom klubu, pracovala tam starší kolegyně. Měla muže 12 let! a pracovala snad 15, dítě, domácnost, vše v pohodě. On šel na noční ona taky, fungovalo jim to, takže za mě na původní dotaz. Proč ne? Když se mají dva lidi rádi, jděte do toho, nejhůř to nedopadne.

20. září 2023 v 18:48
Zoufalka
Tvl kdyz uz chlapa tak sponzora co nevi o me praci a kupuje mi co potrebuji, snazi se a mysli si ze jsem hodna holka. Takhle kurvit tuhle praci. Zoufale slecne doporucuju vysrat se na tuhle praci.Nebude nejchytrejsi a zmrdecek toho vyuziva.
20. září 2023 v 16:27
Blokovač Praha
+420 776 861 001
20. září 2023 v 16:22
OMG
Mě fakt mrzí, že se některé ženy cítí tak mizerně se sebou samými, že se uchýlí k takovým vztahům.Doprošovat se a uhánět chlapa 🙈
20. září 2023 v 16:18
Xxx
No, trošku si tou informací slečna naběhla.Teď dostane sadu tady .Tohle napsat na stránku společnic je společenská sebevražda

20. září 2023 v 16:16
15:54
A myslíš, že mi trhá žíly to, že mi nevěříš? Holka já mám teď nejspokojenější období.Jsem imunní vůči negativním lidem.Naopak jsem mnohem přejicnější i konkurenci 😁🩷
20. září 2023 v 16:06
.
Holky, já bych se už vůbec nedivila, kdyby ho ještě dotovala

Už jen šukat s klientem zadarmo, na to musí být dutá jak bambus. Nahánět ho ve volném čase je ještě větší bizár.
Vždycky když si myslím, že níž už klesnout nejde, přijde další jobovka..
Dotaz zamilované rozhožce - charitě.. kolik peněz už jsi do něj vrazila? Resp. Kolik klientů jsi musela opíchat, abys vrazila ty peníze do něj?

Jseš masochista, ne? Tohle normální člověk, který má všech pět pohromadě, neudělá
20. září 2023 v 15:58
15:50 pobavilo
Ještě řekni, žes mu zaplatila a bude to pomyslná třešnička na dortu úplného dna. Úplně ziram, kam až jsou některé kolegyně ochotné klesnout za trochu pozornosti
20. září 2023 v 15:54
15:50 pobavilo
To mě taky zarazilo. Přinejmenším jsem si myslela, že ji aspoň koupil auto a půl roku uháněl. A ona mezitím naháněla kunčafta, aby na ni vlezl bez placení. To ti fakt není aspoň trochu trapně? Ty vole, to dostává úplně jiný rozměr po téhle informací. Šlápota běhá za klientem, aby ji mohl obtáhnout zadarmo. Takhle nějak si představuju čiré zoufalství. Tím se fakt ještě chlubíš na netu???
15:43
Češi ti platí 6k na hodinu? A ještě za vše s gumou? Ty jsi dobrá pohádkářka

15:50
*Mně
20. září 2023 v 15:53
15:50
Očividně ti volá úplně jiná klientela než mě
20. září 2023 v 15:52
15:45
Mně takoví nechodí , v životě se mě zeptal jen jeden na slevu a to v době , kdy jsem byla levná.Zvyš ceny a zlepší se ti klientela ;) Navíc zamnou chodí i ti co mají přítelkyni onen sex zadarmo .Takže fakt to vliv nemá
20. září 2023 v 15:50
15:43
He he. Jak mi vysvětlíš, že na orál bez gumy se před dvaceti lety nikdo neptal a dneska je to až na vyjímky téměř standard? Protože co nabídne jedna, kvůli konkurenci nabídne i druhá a pak už je to lavinový efekt. Jednou kurvou to vždycky začíná.
To, že se tě dneska klient nestydí zeptat na sex bez gumy, anál, výstřik do pusy a další bizár, není z jejich hlavy.
20. září 2023 v 15:50
15:41
Ty jsi uháněla klienta ? Tak to jsi opravdu teď klesla na zoufalku promiň :-D To je ještě smutnější, než to vypadalo. Doprošovat se, aby tě chtěl zadarmo au 😂 Vůbec tu takové hlouposti nepiš , to je vážně hrozně ponížující i to jen číst 🙈
20. září 2023 v 15:45
15:39
Za to umím počítat. Pokud pár šlapek dovolí chrápat s klienty zadarmo, jak k tomu přijdou ty, co jsou skutečné profesionálky a nedělají matraci každému, kdo umí dobře žvanit a slibovat??
Klienti, kteří se ke mně chodí ptát na sex zadarmo, se slevou nebo bez gumy to totiž od některých holek patrně odkoukali a pak se na to ptají mě, takže se mě to taky sakra týká!!!
Ať si chrápe s otcem od rodiny, ale nebudu si z platícího klienta dělat kamaráda a dělat tak charitu sobě i konkurenci.
Ale to pochopis, až k tobě přijde klient, který je zvyklý díky takovým neplatit.
20. září 2023 v 15:43
15:29
Je sice Blba ale sexbyznys kvůli takovým ženám do prdele fakt nejde .Naopak se mi zda ze muži jsou čím dal víc ochotnejsi platit za sex .V životě bych nikdy nevěřila , kolik jsou i Češi ochotni zaplatit za krásnou ženu , která dbá na čistý servis ( aby jim manželka nepřišla na tynde na nevěru ) já díky tomu zvedla ceny rychlovka ta 4 hodka 6 a vydelam víc a nadru se méně jsem ta nejvdecnejsi spolecnice v Prahe .Holky manifestace fakt to zkuste ještě před půl rokem jsem měla ceny 2,5/4 ano byla jsem stejná trubka 😁
20. září 2023 v 15:41
vztah
jo a naháněla jsem ho já mu se do vztahu moc nechtělo ale vy máte svůj názor, opakovat se nebudu

20. září 2023 v 15:39
vztah
Děvčata asi neumíte číst