Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
20. září 2023 v 05:57
Kkkkk
vzdy ta stejna historka .Kamaradka skoncila , otehotnela … na to vzdy bacza na tyhle fraze .Uz mam tajy za sebou tuhle zkusenost !!! Neverte nikomu a uz vubec ne zensm v tomto oboru .Jen sobe
14. září 2023 v 15:20
Bacha okradacka
Tak s tou nikam nejezdete.Holky vzdy kdyz jsem s nejakou letela - ted uz litam vzdy jen sama .Tak me bud okradla a nebo delala naschvaly pred klienty.Nebudte blbe.Kazda vydela a vsude a i sama .Australie je bezpecna nemusite tam litat s nikym odsud.Se podivejte jak spolu ty holky zde mluvi.Tady fakt kamosku nenajdete
14. září 2023 v 13:39
Austrálie, Monsko
Ja bych jela.
Marimari2@email.cz
14. září 2023 v 08:42
Austrálie
Ještě jsem zapomněla dodat že baba musí umět anglicky protože si budeš sama dělat telefon jako já svůj
14. září 2023 v 08:41
Austrálie
Ahoj holky je tu nějaká baba co by se mnou letěla do Austrálie lítám tam pravidelně už několik let veškeré info a všechno bych vysvětlila osobně vůbec né přes telefon! Lítala jsem s kamarádkou ,ale ta bohužel už odešla z branže a vede normální život. A sama jet nechci jsem na soukromých apartmánech přejíždím po 5 dnech cca reklamy telefony ubytování všechno si dělám sama a ubytování mám zaplacený , už předem protože vím na které apartmány mám jit . Já jsem Tmavovlasá opálená velký přírodní prsa potetovaná . Holky ve stylu umělá barbie uměle kozy to tam vůbec nejede! Hledám holku která je na pohodu a nefetuje. preferuju osobní schůzku a uvidíme jak si sednem jezdím na 3 týdny až měsíc.. A klidně mi může napsat i baculka s velkýma prsama ty tam jedou docela hodně dobře základ je angličtina . Ceny jsou tam vysoké záleží na fotkách určitě poradím nech tu na sebe email nebo WhatsApp budu se těšit…
14. září 2023 v 08:03
Ženská moc
Už jsem to sem jednou dávala, ale pro ty co neviděli
https://m.youtube.com/watch?v=AIdQ6SIgu7M
Tahle astroložka vysvětluje jak nás muži co chtějí 50-50 okrádají o naší ženskou sílu a moc
14. září 2023 v 07:53
ecohomes
Are you seeking sustain
20. září 2023 v 05:56
Kkkkk
. ale líbil se mi byl na mě hodný a je do teď, stále pracuju. Začátky byli ale těžké pro chlapa tohle není lehká situace. A moc hodných chlapů to nevydrží. Musíš hodně přemýšlet kdy mu píšeš, odmlčet se třeba na hodinu je blbé dojde mu co si tu hodinu dělala. Já to mám tak že komunikujeme hlavně dny kdy nepracuju, v práci minimálně, spíš se mu hlasím že je vše ok. Pro chlapa tohle není lehké obvzlášt na veřejnosti, můžeš potkat klienta, můžeš zjistit že jeho kamarád je klient atd.. je to těžké ale jde to 😉 musíš chtít. V posteli nám to taky trvalo než to začlo klapat a oba jsme se uvolnili. Není to prostě jak v práci. Za první půl rok jsme se asi tak 10 x rozešli a zase dali dohromady 😂 lítalo to nahoru a dolů ale jsem ráda že jsem s ním ten začátek zvládla. Je supr mít někoho s kým můžeš délat takové ty obyč věci, kouknout na film, jít se projít na večeři a tak. Jo a musíš se naučit že za tebe nebude vše platit jako klient 😂někdy ho taky pozvi. Buď ohleduplná a ono to půjde. A pokud ho máš ráda a on tebe bude to fajn. Aspoň budeš mít někoho kdo s tebou oslaví narozky, svátky a tak. Jo a ještě jedna věc! Netahej ho za nos, buď upřímná a nezapomeň není klient šla si do toho sama a musíš to i někdy sama řídit ať to není na úkor práce. My spolu trávíme hlavně víkendy a bydlíme stále každý sám.
včera v 23:43
21:16
Hele no… já si myslím, že nejsem úplně z kamene ve vztahu k mužům. Necítím k nim takový odstup, že bych je vnímala pouze jako peněženky jako většina holek tady - neříkám, že to je špatně, je to úhel pohledu! No ale chci říci, že i přesto, že bych s mužem v osobním životě nějaký románek klidně měla, tak bych zatím nedovolila aby se to práce jakkoliv dotklo. A to je vlastně jeden z důvodů proč se radši neseznamuju a jsem jak nedobytný hrad mám strach, že bych se zamilovala a s prací skončila. To zatím nechci. Vztah si každá musí pořešit v hlavě individuálně. I tak si ale myslím, že o tom ten chlap nesmí vědět - pokud ví, tak tě
20. září 2023 v 05:55
Kkkkk
mýlím? Zajímá mě to.
9. června 2009 v 01:44
Eva
Díky za tyhle stránky. Pěkně a rozumně napsáno. Jen tak dál
8. června 2009 v 23:23
V. Kazda
Mýlíte se. Jinak moc pěkné stránky. Vše dobré - V. Kazda
1. června 2009 v 18:18
Anastasia
Ahojky holky ja a moje kamoska chceme taky pracovat jako spolecnice, koukam, ze tady spousta z Vas ma uz zkusenosti a pracujete v agenturach, mohli byste nam doporucit nejakou agenturu? Diky:-) Piste na
Anastasia@email.cz
1. června 2009 v 18:14
xxx
Jinak holky hledám kámošku co by se mnou občas jela vydělat penízky - ve dvou se lépe táhne není taková nuda!
1. června 2009 v 18:10
xxx odepisuje Slunečnici
sorry za překlepy!
1. června 2009 v 18:10
xxx odepisuje Slenečnici
Díky za reakci..Máš rech,ale já jsem takový citlivější povahy a všechno si moc beru.A můj názor je,že tahle práce si u každý holky jednou vybere svý úroky.A toho se bojim,stát se může cokoli.Jinak klienti si mě vybírají sami podle reklamy,tudíž může příjít cokoli.jednou mi přišel i bezďák-jeho kámoš vyhrál v bednách a zacáloval mu to,ale ten musel zařadit zpátečku
20. května 2009 v 18:00
ABSL@seznam.cz
Ahoj,chtěla bych být také společnicí,ale nevím jak na to,pomůžeš mi prosím?
19. května 2009 v 19:23
Pixar
Čistě náhodou jsem přišel na ty tyhle stránky a fakt zajímavý ... dost férový a lidský . Jsi asi fajn ženská co to neměla v životě uplně jednoduchý.. Tak přeju ať se daří, určitě taky nějaký to štěstíčko a jasně bacha na divný chlapy, nikdy nevíš kdo ti přijde ...
14. května 2009 v 11:06
Waits
Není za co, jen lidskej rozum, Nic víc.
Jen mne mrzí, že toho tu není víc. Nevím tedy co, určitě ne pikantnosti, ale ..... nějaký příběh by neuškodil. Každý toho asi v sobě má nemálo a .... s lidmi žijícím jako vy, si moc člověk nepopovídá (bud=ˇplatí a to je náš zákazník, náš pán, nebo je cizí a to se od něj normální rozmluva asi nečeká)
Ahoj Tom Waits
13. května 2009 v 23:24
Za všechny kolegyně
Díky. Tobě taky přeji spokojený život plný t
20. září 2023 v 05:55
Kkkkk
spíš se mu hlasím že je vše ok. Pro chlapa tohle není lehké obvzlášt na veřejnosti, můžeš potkat klienta, můžeš zjistit že jeho kamarád je klient atd.. je to těžké ale jde to 😉 musíš chtít. V posteli nám to taky trvalo než to začlo klapat a oba jsme se uvolnili. Není to prostě jak v práci. Za první půl rok jsme se asi tak 10 x rozešli a zase dali dohromady 😂 lítalo to nahoru a dolů ale jsem ráda že jsem s ním ten začátek zvládla. Je supr mít někoho s kým můžeš délat takové ty obyč věci, kouknout na film, jít se projít na večeři a tak. Jo a musíš se naučit že za tebe nebude vše platit jako klient 😂někdy ho taky pozvi. Buď ohleduplná a ono to půjde. A pokud ho máš ráda a on tebe bude to fajn. Aspoň budeš mít někoho kdo s tebou oslaví narozky, svátky a tak. Jo a ještě jedna věc! Netahej ho za nos, buď upřímná a nezapomeň není klient šla si do toho sama a musíš to i někdy sama řídit ať to není na úkor práce. My spolu trávíme hlavně víkendy a bydlíme stále každý sám.
Hele no… já si myslím, že nejsem úplně z kamene ve vztahu k mužům. Necítím k nim takový odstup, že bych je vnímala pouze jako peněženky jako většina holek tady - neříkám, že to je špatně, je to úhel pohledu! No ale chci říci, že i přesto, že bych s mužem v osobním životě nějaký románek klidně měla, tak bych zatím nedovolila aby se to práce jakkoliv dotklo. A to je vlastně jeden z důvodů proč se radši neseznamuju a jsem jak nedobytný hrad mám strach, že bych se zamilovala a s prací skončila. To zatím nechci. Vztah si každá musí pořešit v hlavě individuálně. I tak si ale myslím, že o tom ten chlap nesmí vědět - pokud ví, tak tě nemiluje a zajímá ho sex. A pokud tedy ten vztah, tak skončit s prací až si finančně zabezpečená!
včera v 23:10
Ne nevyplati se to. Chlapi me stejne vidi jako sex tak chci z toho mit neco I ja(krome iluze lasky a vztahu)
včera v 21:16
prdlajs
měla některá z Vás normální civilní vztah během toho co takhle pracuje? jak to p
20. září 2023 v 05:54
Kkkkk
rovnat, my spolu děláme takové ty obyčejné věci. Žádné drahé dovolenky a restaurace. Když jsme se potkali tak byl dlouho sám i já byla sama a byl hodně trpělivý až se divím, jednou nebo dvakrát teda bouchnul. Moc jsem nebrala ohled na jeho city, ale boucnul tak že jsme se prostě pohádali, dali si pauzu na pár týdnů a pak jsme se k sobě vrátili. Díky bohu.Musela jsem se naučit sebereflexi. Teď jsem třeba na full night “rande” nepíšu mu, jen se ráno ozvu že jsem v pohodě a možná ho vezmu na oběd až se dospím 😊 Musíte se snažit aby zo fungovalo oba a musíte se mít rádi, Já to poznala tak že mě třeba po práci vyzvedl a vzal na zmrzku, Furt posílal květiny a prostě se snažil tak jako já ať to funguje.
dnes v 04:48
vztah
Mám něco před třicet on taky začli jsme randit ale když nám oběma bylo 28, jak říkam níže ví to byl původně klient sice by chtěl ať dělám něco jiného ale on má taky časově náročnou práci. Vzájemně se respektujeme a jde to, ale začátky byli těžké stalo to však za to.
dnes v 03:34
All
Je tu niektora kt je stále sama a jej z toho všetkeho začína hrabať?
dnes v 03:31
Vztah
A kolko mas ty a tvoj priatel rokov? Vy ste uz vovztahu a jeto ok nevady mu ze šlapeš?
dnes v 03:30
Vztah
Ahoj a Tvoj priatel vie ze robiš spolocnici za fo?
dnes v 03:24
All
Ahoj sim karta pre cz ty staci ?
dnes v 01:22
vztah
Z vlastní zkušenosti vím že to jde 😊 jsem s přítelem 4 roky a je to supr, byl to původně klient 😂. ale líbil se mi byl na mě hodný a je do teď, stále pracuju. Začátky byli ale těžké pro chlapa tohle není lehká situace. A moc hodných chlapů to nevydrží. Musíš hodně přemýšlet kdy mu píšeš, odmlčet se třeba na hodinu je blbé dojde mu co si tu hodinu dělala. Já to mám tak že komunikujeme hlavně dny kdy nepracuju, v práci minimálně, spíš se mu hlasím že je vše ok. Pro chlapa tohle není lehké obvzlášt na veřejnosti, můžeš potkat klienta, můžeš zjistit že jeho kamarád je klient atd.. je to těžké ale jde to 😉 musíš
20. září 2023 v 05:53
Kkkkk
níže ví to byl původně klient sice by chtěl ať dělám něco jiného ale on má taky časově náročnou práci. Vzájemně se respektujeme a jde to, ale začátky byli těžké stalo to však za to.
All
Vztah
A kolko mas ty a tvoj priatel rokov? Vy ste uz vovztahu a jeto ok nevady mu ze šlapeš?
Vztah
All
vztah
Z vlastní zkušenosti vím že to jde 😊 jsem s přítelem 4 roky a je to supr, byl to původně klient 😂. ale líbil se mi byl na mě hodný a je do teď, stále pracuju. Začátky byli ale těžké pro chlapa tohle není lehká situace. A moc hodných chlapů to nevydrží. Musíš hodně přemýšlet kdy mu píšeš, odmlčet se třeba na hodinu je blbé dojde mu co si tu hodinu dělala. Já to mám tak že komunikujeme hlavně dny kdy nepracuju, v práci minimálně, spíš se mu hlasím že je vše ok. Pro chlapa tohle není lehké obvzlášt na veřejnosti, můžeš potkat klienta, můžeš zjistit že jeho kamarád je klient atd.. je to těžké ale jde to 😉 musíš chtít. V posteli nám to taky trvalo než to začlo klapat a oba jsme se uvolnili. Není to prostě jak v práci. Za první půl rok jsme se asi tak 10 x rozešli a zase dali dohromady 😂 lítalo to nahoru a dolů ale jsem ráda že jsem s ním ten začátek zvládla. Je supr mít někoho s kým můžeš délat takové ty obyč věci, kouknout na film, jít se projít na večeři a tak. Jo a musíš se naučit že za tebe nebude vše platit jako klient 😂někdy ho taky pozvi. Buď ohleduplná a ono to půjde. A pokud ho máš ráda a on tebe bude to fajn. Aspoň budeš mít někoho kdo s tebou oslaví narozky, svátky a tak. Jo a ještě jedna věc! Netahej ho za nos, buď upřímná a nezapomeň není klient šla si do toho sama a musíš to i někdy sama řídit ať to není na úkor práce. My spolu trávíme hlavně víkendy a bydlíme stále každý sám.
20. září 2023 v 05:52
Kkkkk
jednou super podruhé nic.. už mě to tu jen nebaví.. nechce se mi sedět na 2 zidlich jakoze cestovat tam a zpět, tak se rozhoduju možná ještě rok dva v Praze a pak se odstehuju a odmakam třeba 2-3 roky v jiným kraji a pak už bych s tím chtěla přestat … jen ještě využít to ze mám teď top formu i když je mi 35+ takový tělo za 10 let už mít nebudu :))) tak mi přijde Škoda to ještě nezpenezit…
včera v 08:38
22:20
Musíš se umět odlišit. Pokud vypadáš tuctově, zapadneš v davu. Nevynikneš a klient tedy nebude mít důvod kliknout na tvoji reklamu. Hlavní fotka je nejdůležitější. Musí je zaujmout. Pokud je nezaujme, budou scrolovat dál. I text musí být zajímavý.
včera v 08:35
22:20
Ne, nechodí tam jen norníci. Sama mám 4000 na hodinu jsem ta, co tu psala níže, že pracuje v Praze. Už vůbec tu neplatí, že tu vydělávají jen vychrtliny. Sama nejsem štíhlá, mám normální vysportovanou postavu přírodní pětky a klientů mám tolik, že je musím i odmítat. Zvedat ceny nechci. Češi co platí více jsou arogantní blbci, co si myslí, že si za ty peníze mohou dovolit cokoli. Už teď někteří brblají, že dělám vše jen s gumou. Takovým okamžitě pokládám telefon a blokuju je.
Jezdila jsem i tours Norsko, Dánsko Finsko, ale to šlo do háje. Finsko dávno, Norsko a Dánsko kvůli zákazu směny jejich měny. Zkusila jsem I Dubaj, ale vysedávat ve Five Palm a čekat kdo a jestli si mě všimne, to opravdu není nic pro mě. Ano, v zahraničí bych si v hrubém vydělala víc, ale po odečtení nákladů bych na tom byla velice podobně jako tady. Navíc tam jsem měla vždycky stres, tady jsem víc v klidu a mám čas i na koníčky. Klienty jsem naučila, aby dělali bookingy ideálně den dva předem a funguje to. Někdy mám dopoředu ybookovaný i celý týden.
18. září 2023 v 22:20
21.44
Jo píšeš to hezky, ale já mám reklamu na sex CZ nemám čas ani prostředky se dostávat jinam než prostředí sex CZ, tam chodí jen nornici a je to nejrozšířenější reklama, max si clovek muže hodit trochu vyšší cenu, ale stejně chodí
20. září 2023 v 05:52
Kkkkk
jako většina holek tady - neříkám, že to je špatně, je to úhel pohledu! No ale chci říci, že i přesto, že bych s mužem v osobním životě nějaký románek klidně měla, tak bych zatím nedovolila aby se to práce jakkoliv dotklo. A to je vlastně jeden z důvodů proč se radši neseznamuju a jsem jak nedobytný hrad mám strach, že bych se zamilovala a s prací skončila. To zatím nechci. Vztah si každá musí pořešit v hlavě individuálně. I tak si ale myslím, že o tom ten chlap nesmí vědět - pokud ví, tak tě nemiluje a zajímá ho sex. A pokud tedy ten vztah, tak skončit s prací až si finančně zabezpečená!
včera v 23:10
Ne nevyplati se to. Chlapi me stejne vidi jako sex tak chci z toho mit neco I ja(krome iluze lasky a vztahu)
včera v 21:16
prdlajs
měla některá z Vás normální civilní vztah během toho co takhle pracuje? jak to probíhalo? věděl o tom? zajímá mě jakákoliv zkušenost, stojím teď před dilematem kdy přeskočila jiskra mezi mnou a jedním dobrým kamarádem, ale nechu přestat pracovat
včera v 20:33
Extrémní pomluva
Co s extrémně negativním komentářem, který je od začátku do konce lež? Typek si tam i povymejšlel, že po kontaktu se mnou onemocněl HIV. Nikdy jsem nedělala sex, lízání, líbání, oral atd. jen masáže. HIV ani jiný nemoci nemám. Pak tam napsal sračky o tom, jak jsem pod vlivem látek. Já se 6 let nedotkla alkoholu, natož něčeho víc. Je to příspěvek na norníku. A to jsem měla do té doby samé pozitívní až hodně pozitivní komentáře. Tohle je můj první negativní komentář a hned takový extrémní nepravdivý hnus.
Zaregistroval se a hned první negativní příspěvek o mě, takže evidentně někdo, komu ležím v žaludku.
Jako nevím, zda se ospravedlnovat pro ostatní nebo to nechat být. Jako je jasný, že to napsal nějaký zhrzenec a teší se až na něho budu reagovat, tak možná bude lepší holt tam ty lži nechat být.
včera v 16:52
Kámošku Svajc
Měla by některá holčina zájem pracovat ve svajcu sama na sebe, samozřejmě by měla umět Německý a mýt na náklady pokud by něk
20. září 2023 v 05:51
Vztah
nemůže rovnat, my spolu děláme takové ty obyčejné věci. Žádné drahé dovolenky a restaurace. Když jsme se potkali tak byl dlouho sám i já byla sama a byl hodně trpělivý až se divím, jednou nebo dvakrát teda bouchnul. Moc jsem nebrala ohled na jeho city, ale boucnul tak že jsme se prostě pohádali, dali si pauzu na pár týdnů a pak jsme se k sobě vrátili. Díky bohu.Musela jsem se naučit sebereflexi. Teď jsem třeba na full night “rande” nepíšu mu, jen se ráno ozvu že jsem v pohodě a možná ho vezmu na oběd až se dospím 😊 Musíte se snažit aby zo fungovalo oba a musíte se mít rádi, Já to poznala tak že mě třeba po práci vyzvedl a vzal na zmrzku, Furt posílal květiny a prostě se snažil tak jako já ať to funguje.
vztah
Mám něco před třicet on taky začli jsme randit ale když nám oběma bylo 28, jak říkam níže ví to byl původně klient sice by chtěl ať dělám něco jiného ale on má taky časově náročnou práci. Vzájemně se respektujeme a jde to, ale začátky byli těžké stalo to však za to.
All
Vztah
Vztah
All
vztah
Z vlastní zkušenosti vím že to jde 😊 jsem s přítelem 4 roky a je to supr, byl to původně klient 😂. ale líbil se mi byl na mě hodný a je do teď, stále pracuju. Začátky byli ale těžké pro chlapa tohle není lehká situace. A moc hodných chlapů to nevydrží. Musíš hodně přemýšlet kdy mu píšeš, odmlčet se třeba na hodinu je blbé dojde mu co si tu hodinu dělala. Já to mám tak že komunikujeme hlavně dny kdy nepracuju, v práci minimálně, spíš se mu hlasím že je vše ok. Pro chlapa tohle není lehké obvzlášt na veřejnosti, můžeš potkat klienta, můžeš zjistit že jeho kamarád je klient atd.. je to těžké ale jde to 😉
20. září 2023 v 05:51
Vztah
vydělává teda méně než já ale moc chlapů v tomhle se nám nemůže rovnat, my spolu děláme takové ty obyčejné věci. Žádné drahé dovolenky a restaurace. Když jsme se potkali tak byl dlouho sám i já byla sama a byl hodně trpělivý až se divím, jednou nebo dvakrát teda bouchnul. Moc jsem nebrala ohled na jeho city, ale boucnul tak že jsme se prostě pohádali, dali si pauzu na pár týdnů a pak jsme se k sobě vrátili. Díky bohu.Musela jsem se naučit sebereflexi. Teď jsem třeba na full night “rande” nepíšu mu, jen se ráno ozvu že jsem v pohodě a možná ho vezmu na oběd až se dospím 😊 Musíte se snažit aby zo fungovalo oba a musíte se mít rádi, Já to poznala tak že mě třeba po práci vyzvedl a vzal na zmrzku, Furt posílal květiny a prostě se snažil tak jako já ať to funguje.
vztah
All
Vztah
Vztah
20. září 2023 v 05:50
Vztah
Já myslím, ze nikdo normální a vůbec ne hodný !! Tohle tolerovat nemůže, max má hodně dobrou masku a
verystastna@gmail.com skutečnosti z holky děla blbecka, holka je naivní ale počkej až ti jednou rozbije hubu nebo te bude do konce života stalkovat, nebo se jen směje jak jsi “zamilovaná “ jako určitě je hezky nebýt sama, ale pocitej ze ublížena budeš vždycky ty, jedině skryty psychous toleruje tohle, ale užij si hezké chvíle no, pak až se ho budeš chtít zbavit tak nikdy nezbavíš

20. září 2023 v 05:12
vztah
a ještě jedná věc, měl a má normální práci, není to ňáký flákač kterého bych živila, vydělává teda méně než já ale moc chlapů v tomhle se nám nemůže rovnat, my spolu děláme takové ty obyčejné věci. Žádné drahé dovolenky a restaurace. Když jsme se potkali tak byl dlouho sám i já byla sama a byl hodně trpělivý až se divím, jednou nebo dvakrát teda bouchnul. Moc jsem nebrala ohled na jeho city, ale boucnul tak že jsme se prostě pohádali, dali si pauzu na pár týdnů a pak jsme se k sobě vrátili. Díky bohu.Musela jsem se naučit sebereflexi. Teď jsem třeba na full night “rande” nepíšu mu, jen se ráno ozvu že jsem v pohodě a možná ho vezmu na oběd až se dospím 😊 Musíte se snažit aby zo fungovalo oba a musíte se mít rádi, Já to poznala tak že mě třeba po práci vyzvedl a vzal na zmrzku, Furt posílal květiny a prostě se snažil tak jako já ať to funguje.
20. září 2023 v 04:48
vztah
20. září 2023 v 03:34
All
20. září 2023 v 03:31
Vztah
20. září 2023 v 03:30
Vztah
20. září 2023 v 03:24
All
20. září 2023 v 01:22
vztah
Z vlastní zkušenosti vím že to jde 😊 jsem s přítelem 4 roky a je to supr, byl to původně klient 😂. ale líbil se mi byl na mě hodný a je do teď, stále pracuju. Začátky byli ale těžké pro chlapa tohle není lehká situace. A moc hodných chlapů to nevydrží. Musíš hodně přemýšlet kdy mu píšeš, odmlčet se třeba na hodinu je blbé dojde mu co si tu hodinu dělala. Já to mám tak že komunikujeme hlavně dny kdy nepracuju, v práci minimálně, spíš se mu hlasím že je vše ok. Pro chlapa tohle není lehké obvzlášt na veřejnosti, můžeš potkat klienta, můžeš zjistit že jeho kamarád je klient atd.. je to těžké ale jde to 😉 musíš chtít. V posteli nám to taky trvalo než to začlo klapat a oba jsme se uvolnili. Není to prostě jak v práci. Za první půl rok jsme se asi tak 10 x rozešli a zase dali dohromady 😂 lítalo to nahoru a dolů ale jsem ráda že jsem s ním ten začátek zvládla. Je supr mít někoho s kým můžeš délat takové ty obyč věci, kouknout na film, jít se projít na večeři a tak. Jo a musíš se naučit že za tebe nebude vše platit jako klient 😂někdy ho taky pozvi. Buď ohleduplná a ono to půjde. A pokud ho máš ráda a on tebe bude to fajn. Aspoň budeš mít někoho kdo s tebou oslaví narozky, svátky a tak. Jo a ještě jedna věc! Netahej ho za nos, buď upřímná a nezapomeň není klient šla si do toho sama a musíš to i někdy sama řídit ať to není na úkor práce. My spolu trávíme hlavně víkendy a bydlíme stále každý sám.
19. září 2023 v 23:43
Hele no… já si myslím, že nejsem úplně z kamene ve vztahu k mužům. Necítím k nim takový odstup, že bych je vnímala pouze jako peněženky jako většina holek tady - neříkám, že to je špatně, je to úhel pohledu! No ale chci říci, že i přesto, že bych s mužem v osobním životě nějaký románek klidně měla, tak bych zatím nedovolila aby se to práce jakkoliv dotklo. A to je vlastně jeden z důvodů proč se radši neseznamuju a jsem jak nedobytný hrad

mám strach, že bych se zamilovala a s prací skončila. To zatím nechci. Vztah si každá musí pořešit v hlavě individuálně. I tak si ale myslím, že o tom ten chlap nesmí vědět - pokud ví, tak tě nemiluje a zajímá ho sex. A pokud tedy ten vztah, tak skončit s prací až si finančně zabezpečená!
19. září 2023 v 23:10