Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. října 2023 v 18:45
Obetovala jsem předplatné
14:56 už jsem ti jednou psala, že s tebou se zde bavit nebudu 😁
18:19 Jo to jsme si přály všechny a byly jsme vyslyšeny 😄
18:08 jj ten mi taky příjde fajn 😇
11. října 2023 v 18:38
14:56
Co nás tady furt přesvědčuješ s bangingem, jsme si ty stránky už vyzkoušeli zadarmo a nevolá to. Špatný název, atd. A zadarmo jsme neseděli, stačili jiný stránky😁 Ještě tvým stylem psaní nás určitě přesvědčit, dělat charitu pro dobrý pocit chudáčkovi, co fňuká.
11. října 2023 v 18:19
Picus
Já doufala minimálně 3 roky aby měl hlavní reklamu někdo normální kdo odvádí službu za prachy co mu platíme. Opravdu odpad Andrej mi dělal takové problémy že jsem radši odešla z ČR . Je to pasák co podporuje pasáky a nesnáší ženy na kterých vydělává.
11. října 2023 v 18:08
reklama
ja jsem teda z jizni moravy holky. inzeruju na dobryprivat a dnes zatim super. a vsichni volaji z tama
11. října 2023 v 18:07
Sorry adultprague a ještě secret girl
11. října 2023 v 18:06
Kurna z nějakého inzerátu mi volají jen sami choboti , až takový ze jim to tipnu dřív než si vzpomenu se zeptat kde mě nasli 🤣 příště zkusím byt trpelivejsi 😂 co vy holky ? Zvoní vám to ? Našla jsem jeďte Pragueadult tak zvažují ze zítra zapnu na týden za 9kil 🙈
11. října 2023 v 16:49
16:40 No tak si dnes dej pěkné vinecko a mysli na to, jak se mu to za všechny holky vrací .Jako viz kolegyně not které z toho mají jsk psala Vánoce 😂😂😂😂
11. října 2023 v 16:40
andrej
ahoj holky. v zari mi andrej vyhrozoval ze jestli nezaplatim 3 mesice tak mi nepusti reklamu. Nikdy jsem s nim nekomunikovala. Odesla jsem z privatu a chtela jsem byt samostatna. do toho mi schvaloval fotky, na ty fotky jsem 2 roky makala pod privatem a on najednou ze to nejsem ja. poslala jsem foto tela a obliceje s cedulkou datumu. a az pak me zapl ale chtel 3 mesice ,ze jak uz tu bylo zmineno,jsou se mnou potize a ze lžu. nechapu, nikdy predtim jsem s nim nekomunikovala. takze za me je to obycejnej pasak. a preju mu aby sel sedet. sere me ta reklama.prijdeme o spoustu penez, ty penize co jsme mu poslali asi uz neuvidime, ale pevne verim, ze mu to budu spocitano
11. října 2023 v 16:33
andrej
ja se vzdy predradila rano 3x top to vydrzelo zhruba do poledne nez tam.najela ua mafie a predradila ty svoje fake profily 30xtop:)))
pak jsem se na to vysrala
11. října 2023 v 16:22
Sex zdarma
Tak to já mám teda tak vysoký sex drive že mi proste přítel a sex 3x tydne nestačí a u nás je to on kdo nechce

a sukam jeste za prachy protoze proste musim kazdy den sex mít

a ne cekat az se milostivy uraci

11. října 2023 v 16:06
Vlastně jsem nikdy to jejich topovani nepochopila.Ono to fungovalo jen 1. 2-3 dny dokud jsi byla novinka 🤣
11. října 2023 v 16:04
Tyjo já mu prave 3 dny zpět volala ( to už nezvedal nikdo telefon ) protože jsem si chtěla taky koupit topy za těch 10k a zeptat se na to jak ty topy funguji.Protoze ty topy sly vidět jen pokud si vlezla na stránku jakmile se zadalo do filtru město tak zmizely :-D
11. října 2023 v 15:57
andrej
ano, ta holčina byla uplne skvela.
a ano taky jsem mu zaplatila ted na 3 mesice do toho si koupila topy. zmrd zkurvenej
11. října 2023 v 15:51
Akorát je mi líto té slečny ta jedina se k nám uměla chovat a vždy byla vstřícná
11. října 2023 v 15:49
* já mu prave nikdy nevěřila a vždy jsem platila reklamu pouze měsíc dopredu
11. října 2023 v 15:48
To mě mrzí snad té nikdo nepoznal tvl 🥶 ono stačí chvíle viset na webu s obličejem a někdo se najde kde to nasdili …No díky bohu si ho karma našla .Uz žádné levarny holky bude to teď mnohem lepší.Verim tomu .Je mi líto holek co přišlo o peníze za reklamu.Ja mu prave nikdy nevěřila .Uz mi jednou nezapnul reklamu ač jsem mu taky poslala na 3m dopredu to bylo na zacatku byla jsem velmi hloupá , naivní a neostrilena.Tvrdil mi, ze to nejsem já a tak reklamu nezapne a já už měla zaplaceny airbnb byt s kamoskou.Nebyt kamosky co mě brala do kšeftu prodělala bych .Takze se nedivím ze se jodne holkam ulevilo .
11. října 2023 v 15:29
andrej
taky po mne chtel fotky obliceje i kdyz jsem si rok menila kazdy mesic fotky a nikdy nebyl problem, pak mi to narval na web tu mou fotku s oblicejem a po urgencich aby to stahnul uz jsem byla nezadouci a byly se mnou problemy. do finale byly problemy i s kolegyni ktera byla na stejny adrese ktera s nim nikdy nemluvila a museli jsme platit 3 mesice reklamu dopredu jinak nas nezapnul. takze asi tak zmrd andrej. jemu opravdu preju aby zhebnul.
11. října 2023 v 15:24
Svatek
Jak se choval k holkám?

11. října 2023 v 15:08
14:32 já tu z vás fakt umírám 😂😂😂 ale chápu je to hajzl 😁
11. října 2023 v 15:04
14:23 to vás je víc co si tak píšu s ostatnima 😅