Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. října 2023 v 15:24
Svatek
Jak se choval k holkám?

11. října 2023 v 15:08
Obetovala jsem předplatné
14:32 já tu z vás fakt umírám 😂😂😂 ale chápu je to hajzl 😁
11. října 2023 v 15:04
14:23 to vás je víc co si tak píšu s ostatnima 😅
11. října 2023 v 15:02
14:58 s tebou se nebavím nechces nezapinej 😉.At si každá rozhodne sama.Vim jak jsem se cítila včera a tak hazim info co mam ja.A co se tyče Andreje taky příspěji ona vážně ta karma pracuje 😅 mě jednou donutil poslat foto obličeje aby mi zapnul reklamu - tenkrat mi nic jiného nezbylo.Protoze mám dost
specifickou postavu a jsem celá potetovana.I při založení nové reklamy by zjistil ze jde zas o mě 🙈 hodně holek na nej nadává , využíval svou moc slysela jsem dost za těch 5 let .Na jednu stranu je to i dobre ze skoncil
11. října 2023 v 14:58
Hshaha
Jdi už do prdele z banging.
Prostě to je web na hovno a nikdy nikdo me z něj nevolal.
11. října 2023 v 14:58
Andrej
Jestli si někdo zaslouží shnít v krimu, tak je to tenhle zmrd. Karma

choval se k holkám jak pičus, to má za to. Akorát mám strach ze i kdyby mu dokazali kuplířství, vyjde ven s podmínkou.
11. října 2023 v 14:57
Dánsko
A kde menis DKK?
11. října 2023 v 14:56
Tak holky mohla bych byt mrcha a neradit vám , prece jen je tu jen 13 holek cca takže vám to sem hodím ať nesedite zadarmo.Zatim mi volají klienti buď ti co mě měli uloženou a nebo z toho bangingu.Obetujte ten litr a presvecte se samy jsem Prazacka tak minimálně aspoň ty prazacky.Ptam se každého klienta co mi zavolá , kdyby něco dam další info.Preji hodně štěstí a neztracejte naději ;)
11. října 2023 v 14:46
Dansko
Ja jsem ted v Dánsku a zatim práci mam

11. října 2023 v 14:32
14.27
Připojuji se k srdecnemu prani

11. října 2023 v 14:32
Andrej
A nejvic me bavilo to, jak pokaždý, kdyz jsem zrovna neměla aktivni reklamu, tak se doprosoval o penizky a psal "mate vypnutou reklamu, neni to skoda?"

11. října 2023 v 14:27
andrej
vsechno nejlepší k svátku andreji a doufám že ti nekdo v krimu omrda tu tvoji zkurvenou rit! lásku

11. října 2023 v 14:23
Andrej
Jako my s kámoškou z toho mame predcasne Vanoce

11. října 2023 v 14:15
andrej
souhlasim, kazdy mesic nam s kamoskou vyhrozoval, jednou po nas chtel zalohu 20tis prej aby vedel ze my jsme loajalni. nutno rict ze jsme platili reklamu vcas akorat jsme meli problem s tim ze nam neschvaloval fotky. pry jsou moc profesionalni. podivas se na prahu a tam kazda druha fotka fejk. takze kdo mu vic nasypal ten mel reklamu
11. října 2023 v 14:07
Andrej
Nas s kamaradkou vypnul x krat kvuli ruznym jeho vymyslum (moc profi fotky, adresa - ano, opravdu kvuli adrese :-D, atd)... On je chora mysl a je jen dobre, ze se konecne uvarila voda i na tuhle svini... Nikomu nepreju nic zleho, ale u nej udelam vyjimku a jemu preju jen to nejhorší, protože on si za sve chovani k holkam nezaslouží nic jineho....
A o tom, jak si nechal od ruznych pasaku dohazovat holky na sex bez (dost casto pry i pod 18 let), tak o tom se nebudeme ani zminovat, ze?! :-D
Je to dobytek, co si zaslouzi shnit v base. Amen
11. října 2023 v 14:04
Banging
Taky si myslím že to je ten debil Marek stejný zmrd jak Andrej. Ať vás to holky ani nenapadne tam inzerovat. Nejlíp vypadá ceskeholky zatím tak uvidíme
11. října 2023 v 14:00
andrej
u me taky chtel 3 mesice zaplatit,nikdy jsem s nim nemluvila ale taky prej se mnou jsou problemy

a to jenom ze jsem odchazela z klubu a sla sama na sebe
11. října 2023 v 13:57
Andrej
11. října 2023 v 13:56
Andrej
To ruské pako hnusné plešaté před pár měsíci rozdával letáčky s reklamou na sex.cz v pražském metru. Nějaké jeho hostesky to rozdávaly mužům. Bůhví co všechno ještě dělal. Nevěřím že je to jen skrz reklamu. Musej na nej mít ještě něco většího.
11. října 2023 v 13:50
Banging
To si sem píše snad sám vyčůraný Marek😁 Jako stránky jakýkoliv pod chlapem, jen se přiživit na holkách...