Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
11. října 2023 v 10:54
Reklama 10.15
Čím víc nás bude tím víc bude viditelnej plus bude mít peníze udělat obr kampaň já nechci aby to zas ovládl nakej zmrd
11. října 2023 v 10:53
Reklama 10.15
No tak prave je podpořit teď když asi sami nejsou připraveny takhle z ničeho nic doteď to dělali většinou zdarma
11. října 2023 v 10:40
banging
až bude mit banging reklamu a bude dohledatelnej,nemam s tim problem,ale taky potrebuju z neceho zit a je hezky ze ho podporim ale na najem a slozenky mi dobrej pocit nezaplati
11. října 2023 v 10:38
Reklama 10.15
A z banging to fakt nevolalo no, protože všichni byli zvykli na Andreje , teď je to ale úplně jiný ne asi
11. října 2023 v 10:35
Reklama 10.15
Navíc ta reklama ceske holky co myslíte kdo to je?rusaci a to dekuji radsi chcipnu hlady
11. října 2023 v 10:34
Reklama 10.15
A taky radsi podpořím český provozovatele, který jednají slušně, než to zas nechat ovládnout nakym rusakum co budou jednat jako tamten kreten
11. října 2023 v 10:32
Reklama 10.15
Jj fotil si 2 fotky sám kvůli ověření, s nápisem jejich webu a nemůžeš koukat na to když začínali každý nějak začínal. Já teda radsi budu na krásných webovkach než na nakym povlu dobrý privat, české holky apod
11. října 2023 v 10:23
Reklama
Myslíte že za nějaký čas ty stránky co byly andreje zmizí z vyhledávání? Neví někdo jak to funguje ?
11. října 2023 v 10:18
Reklama
Já dala ještě i annonci, co se dá dělat... jsem teď na asi 5ti stránkách.. uvidíme
11. října 2023 v 10:15
banging
uz tenkrat kdyz zacinal tak to bylo na hovno. nikdo z toho nevolal a navic borec ze on tam chce fotky ktery si sam nafoti.
zatim jede ceskeholky a dobryprivat
to ti taky hned vyskoci na googlu kdyz si zadas privat sex atd. hned pod andrejem ale vyskoci. ten slavnej banging neskace nikde
11. října 2023 v 10:13
Reklama
Ten na tapkach za to chce 4 litry jako abyste byly na hlavní stránce a vůbec to z toho nevolalo zkoušela jsem to když jsem šla z privatu na sebe
11. října 2023 v 10:09
Banging
Holky co jste v ČR podpořte ten banging , nove to teď zpoplatnili 1000kc tak si tam dejte taky reklamu, ať mají co nejvíc peněz dat to hodně do popředí, ty lidi od toho jsou fajn, jednají normálně, je to krasne na úrovni udělané, hezčí web na úrovni není , můžete si tam dat profi fotky, byla bych moc rada, kdyby oni “vyhráli “ to být hlavní inzerce
11. října 2023 v 00:01
Avízo
Zkuste Avízo. Na Ostravsku se inzeruje jen tam a funguje to.
10. října 2023 v 23:21
Konec reklam
No super teď mi volal nějaký ozraly debil, který mi nasrane tipl telefon , když jsem mu řekla ze pracuji jen do 23:00 …snad to nebude takto porad ach Jo 🙈
10. října 2023 v 22:31
22 18
jj presne tak, take jsem to tak tenkrat udelala, dala jsem reklamu na 4 weby, z toho pak do mesice zustal jeden. nejlepsim stalakum jsem poslala sms a volaly mi i cisla ktera jsem neznala, treba kluku co volali nekdy predtim a nedovolali se, ale meli moje cislo ulozene i tak, popravde me polil studeny pot, prdel jsem mela cely den stazenou, ale svete div se, oni na druhy den volali normalne a reklamu jsem jeste ani nemela udelanou, porad se cekalo, ze se to spusti a kdyz ani druhy den ne a uz to bylo i ve zpravach, ze se ten web vysetruje, teprve jsem delala reklamy jinde. Tady v cesku je take vyhoda, ze je hodne privatu, tak sledujete, kde bude inzerovat vetsina privatu a tam dejte reklamu. Na sex chodili nornici i lepsi klienti, obe skupiny budou hledat alternativu a stejne se zase sejdou na jinem webu. Ja kdyz byla v ostrave, inzerovala jsem na avizu, ne na sex a nornici mi teda vazne nechodili. Takze predsudky na tapkach, anonci avizu atd si nechte a proste to zkuste, pak teprve pindejte.
10. října 2023 v 22:18
22:12
Ja stalakum poslala sms kdyz nam padl web od po-ct kolem 10te-to jiz nejsou doma a jsou v praci a vydelala jsem stejne na tour bez reklamy. Napsala jsem jsem v mesto datum velke pismeno zacatku meho jmena jako podpis. Take nahodil reklamu na jine weby a slo to
10. října 2023 v 22:13
Jones Wilson
10. října 2023 v 22:12
Konec reklam
Asi mi nejde o toho borce, logicky mi jde o mé příjmy .Mam strach že si mě nenajdou.Týden se budu snazit nevysilovst a budu premyslet co dal.Nemit doma zvířata , tak si proste koupim letenku.Ale bohužel mám závazky a nehodlám nechávat zvířata v hotelích jen abych mohla pracovat.Takova kráva fakt nejsem .Takze dobrou holky a hodně štěstí.Budeme ho teď očividně potřebovat 🙈
10. října 2023 v 22:10
21:33
Co to znamena? Jak to funguje? Appku jsem stahla ale ukazuje to cislo i jmeno. Nebo jen cislo. Co to znamena?
10. října 2023 v 21:54
21 39
vsak tihle lepsi borci taky prisli o stranky, tazke budou heldat alternativu, stejne jako my.