Kdo přispěje?:Dokud dýchám, doufám.
Kdo přispěje?
10. září 2023 v 21:33
20:42
O tom nemluvím, mluvím o tom že holkám regulérne smazaly účet a poslaly maila že to co vydělala (tzn třeba content na míru, sexting apod) dělala zadarmo protože to poslali zpět těm frajerům a když se odvolala proti tomu smazání tak řekli - no, stalo se, už s tím nemůžem nic dělat. To tady nikdo není na redditu?!
10. září 2023 v 21:11
Tajné snímky
Nebojíte se, že vás třeba někdo při této činnosti tajně natočí? Dá se nějak odhalit skrytá kamera?
10. září 2023 v 20:42
20:31
každá taková platforma si bere nějakou provizi. Jinak by neměli z čeho žít a fungovat.
10. září 2023 v 20:31
OF
Hlavně se neobtěžujte a nedělejte na Onlyfans, lepší je loyalfans a topka je fansly kde těm zmetkům nedovolují chargeback. OF má nulovej support, okrádá SWs o výdělky, neexistující podpora apod. Navíc pro OF musíte mít real socky s vaším obličejem. A já třeba socky vůbec nemám, protože po tom jak se mi daří může být každému prd. Akorát se pak slézají závistivci a vymýšlí jak uškodit.
10. září 2023 v 20:14
19:29
Pokud se ti s tím chce ztrácet čas, prosím. Nevidím v tom smysl stát bůhví jak dlouho u plotny. Už vůbec ne na tour. Tam je toho času mnohem méně. Navíc potřebuji jednoduchá jídla. Hlídám si stravu kvůli tréninkům, abych nějak vypadala a byly vidět svaly. Ono jídla v takových restauracích nejsou nejzdravější pokud si nedáváš salát.
10. září 2023 v 19:58
Vaření
A pro mě samotnou fakt nevarim jako v luxusní restauraci :))) vařím stylem, ze do hodky mám navareno na 3 dny, nemám čas ztrácet čas v kuchyni, jo kdybych měla přátele a pro ne chystala jídlo, tak taky umím vařit jak v 5* restauraci , ale jako kurva opravdové přátele nemám

10. září 2023 v 19:43
Vaření
Psala jsem, když jdu na masaz, saunu, tak si beru svacinu a doma vařím bože
10. září 2023 v 19:41
Vaření
Proboha doma si vařím, když jdu ven tak si beru asi něco co se nemusí ohřát a nepotrebuju k tomu talíř a příbor, to jsi fakt tak blba
10. září 2023 v 19:29
19:19
tortila drink nakrajena zelenina neni vareni

ty vole holky to vazne? ja delam jidla jak v 5* restaurace Ambiente Kampa Buddha bar Soho Kobe atd
10. září 2023 v 19:26
18:28
no ty ses hloupa. ja nenapsala ze mam doma bunec ale ze klienti nevari ze to dela binec a na to nemaji cas vydelavaji a maji na to se stravovat v restike a tudiz nikoho nenapadne psat holkam at uvari. ty hloupe jelito
10. září 2023 v 19:19
Vaření
Přesně, vařím jednoduchá jídla a s sebou nosím třeba tortilu, zapecenou v grilu a zeleninu plus třeba protein nápoj , pokud jdu do města, nakupovat nebo masaz, sauna, vždy jsem zamířila rovnou do mekace a sezrala kde co, tak si radši nosím :)) plus taky chci vědět, co v tom mám ..
10. září 2023 v 19:18
18:18
moje klientela nema cas varit a penize na jidlo ma. nepozaduji obed at navarim
10. září 2023 v 18:51
Svedsko
350hovoru a zaden klient? Tak to nechapu. Ja jsem ted tu a jde to ok. Pres litr mam .a to s basic servisem. A delam jenom pres den. Mam hodne stalaku. Beru jenom bilych. Cmoudi nemaji sanci
Ci.kdyz ich slysim v tel, hned to tipnu. A no problem.
10. září 2023 v 18:28
Vaření
18:18 - taky vířím doma. Držím formu a potřebuji přesné vědět co jím a dodržovat přesné načasování. Zkusila jsem krabičky, to byl vždycky hnus. A vlastně mě to celkem baví, jasně ne vždy, ale je to forma relaxu. Nevím jak slečna vaří že má doma binec, ale mě vždycky stačilo setřít pracovní desku, sporák a nacpat věci do myčky. 5 min max.

10. září 2023 v 18:18
Vaření
Já teda mam hodně peněz a vařím si doma , nechci utrácet , proto mám hodně peněz, všude nosím batoh se svscinou s kafe s sebou ;)
10. září 2023 v 18:11
18:00
Kolik z toho máš za měsíc?
10. září 2023 v 18:00
Of
Tsk OF si můžete rozjet pro zahraniční klientelu ne pro ubohé chudáky Čechy co navíc sdílí fotky ba redditu.Ale dávat vám své know How nebudu.Jedtli chcete tipy jak to rozjet v zahraničí no problém.Ale ne zadarmo
10. září 2023 v 17:54
17:40
napis za kolik delas at vime v jake cenove relaci se takhle chova chlap. normalni pozadavek to neni.
10. září 2023 v 17:52
jenom lidi bez penez vari. vareni dela binec a veme cas vareni a hlavne uklid. pokud chce jidlo musi ti zaplatit za 2h tveho casu. restaurace vari ve velkem pro hodne lidi maji komolet kuchyn prostor mycky a stejne makaj hodne. neznam lidi co si vari. jeste studena snidane a pak jedi venku penize na to maj. kafe obed dezerty vsude plno restik. minimum lidi vari jen ti co maji mene penez. ja musim varit mam alergie. kdyby delam 8h v praci asi mne jebne jeste najit cas na vareni a uklid. ale kdyz pracuju jej 3-4h tak mam cas na to
10. září 2023 v 17:51
Mně takové zprávy nechodí. Asi záleží jaké máš ceny a na jaké klienty cílíš. Psychicky jsem taky v pohodě. On se tady odráží důvod té práce. Pokud tě alespoň trochu nebaví nebo to neumíš bravurně zahrát, pak se na tebe budou lepit debilové jak jsi sama napsala a ne slušní klienti na úrovni. Už jen to, že klienty takhle oslovuješ o lecčems vypovídá.